niet ingelogd

MyPIP HomeMijn Pagina | Help

FAQ

Waarom kan ik me niet registreren en/of niet inloggen?
Uw browser moet cookies accepteren.

Hoe kan ik m'n Internet Explorer Favorieten importeren?
Kijk op onze Importeren help pagina voor een uitleg.

Hoe installeer ik de 'toevoegen aan MyPIP' link (opnieuw)?
Kijk op onze Toevoegen aan MyPIP help pagina voor uitleg en de 'één-klik' installatie.

Hoe stop ik het automatisch inloggen op deze PC?
U logt automatisch in of kunt zonder password inloggen als er door MyPIP.nl op de PC een speciaal cookie is gezet.
Deze kunt u verwijderen via uw browser of via de 'Instellingen': log (automatisch) in, ga naar de 'Instellingen' en kies voor 'Herken mij op deze PC' de optie 'nee'. De cookie voor deze gebruiker wordt dan van disk verwijderd.

Hoe kan ik mijn password wijzigen?
Via het scherm 'instellingen', onder 'Persoonlijke gegevens'.

Hoe kan ik mijn links op www.personalindexpage.com behouden?
U kunt uw PIP van personalindexpage.com overzetten naar MyPIP.nl.

Nog tips voor het beheren van meerdere pagina's?
Jazeker, zie: beheren van meerdere pagina's

Welke browsers worden ondersteund?
MyPIP is ontwikkeld voor Windows IE 5+, maar ook ondersteund worden: Mozilla/Netscape 4.7+, Windows IE 4 en Mac IE 5.

Informeer ons a.u.b. bij grote of kleine browser problemen.